districts

warning: Creating default object from empty value in /var/www/goclubdelft.nl/htdocs/sites/all/modules/i18n/i18ntaxonomy/i18ntaxonomy.pages.inc on line 34.

Districtstoernooi 2010

Het districtstoernooi 2010 staat op het punt van start te gaan. Delft valt officieel in district Rotterdam, maar dit jaar wordt het districts samen gehouden met dat van district Den Haag (waar ook Alphen /ad Rijn, Gouda en Zoetermeer onder vallen). Om die reden zijn er dus twee plaatsen te verdienen. Bovendien is er een extra plaats per 6 dangraden, en aangezien er 16 dangraden zijn die meedoen, zijn er 4 plaatsen beschikbaar. Her deelnemersveld ziet er als volgt uit:... Lees verder >>

Bas Vet wint Districtstoernooi 2009

Haaglanden

Bas Vet (2d) heeft het districtstoernooi Haaglanden gewonnen. Hij versloeg in de laatste ronde Ming Au (1k), die tot dan toe ook nog ongeslagen was, en behaalde daarmee de titel, en een plaats voor het Indis. Ming Au werd tweede, en Ward Njio (1d) werd derde door de laatste ronde van Ger de Groot (1d) te winnen.... Lees verder >>

Eindstand:

Naam Rang punten
Bas Vet 2d 4
Ming Au 1k 3
Ward Njio 1d 3
Laurens Spijker 1k 2.5
Joey Sonius 1k 2.5

Districtstoernooi Haaglanden

Haaglanden

De Go club Delft organiseert dit jaar samen met de Go club Seki (Den Haag) een Districtstoernooi. Op dit toernooi is een plaats te verdienen voor het INDIS (Inter Districtstoernooi), waar gespeeld wordt om plaatsing voor het Nederlands kampioenschap. Het Districtstoernooi Haaglanden heeft 12 deelnemers, en wordt gespeeld over 4 ronden Zwitsers.

Er worden 4 ronden Zwitsers gespeeld in de weken 25 (17 of 18 juni 2009) t/m. 28 (8 of 9 juli 2009). Aanvang steeds 20.00 uur, speeltempo 75 min. p.p. + byo-yomi (30 sec.per zet). De meeste wedstrijden vinden op woensdag in De Sierkan, Van de Wateringelaan 118 Voorburg plaats, sommige op donderdag in café De Klomp in Delft.

Er zijn prijzen voor de eerste drie plaatsen. De winnaar plaatst zich voor het Indis.... Lees verder >>

Deelnemers

Syndicate content