promotie

warning: Creating default object from empty value in /var/www/goclubdelft.nl/htdocs/sites/all/modules/i18n/i18ntaxonomy/i18ntaxonomy.pages.inc on line 34.

Laurens Spijker gepromoveerd

De Go Club Delft heeft er een nieuwe danspeler bij. Laurens Spijker mag zich voortaan 1e dan noemen. Op de Martinicup in Groningen vergaderde de classificatie commissie. Laurens scoorde in 2009 een serie uitstekende resultaten. Met onder andere het winnen van het Centraal Plaatsing Toernooi, een 4 uit 5 op het weekeind toernooi van Europees Go Congres, en handhaving op het Indis liet hij zien de zwarte band van het go waardig te zijn.

Frederik gepromoveerd

Frederik Spanhoff is gepromoveerd naar 4e dan. Op 9 januari heeft de classificatiecommissie vergaderd, en Frederik's resultaten in het najaar waren voldoende reden om hem 4e dan te maken. De 5 uit 5 score in de Nederlandse Go Competitie heeft hier natuurlijk een flinke bijdrage aan geleverd.

Herman Hiddema en Gelmer Bouwman gepromoveerd

Herman Hiddema is gepromoveerd naar 4e dan. De recente successen in o.a. Leksand, de NGC en het Wintergo bleken voldoende om na vier jaar als 3e dan een promotie tot 4e dan te rechtvaardigen.

Gelmer Bouwman is gepromoveerd naar 3e dan. Daarmee haalt hij zijn derde promotie binnen een jaar, want eind 2008 was hij nog 1e kyu. We wachten met spanning af wanneer de volgende promotie volgt.

Bas Vet gepromoveerd naar 2e dan

Bas Vet, bestuurslid van de Go club Delft, is op 1 juli gepromoveerd naar 2e dan. Dat deze promotie er aan zat te komen was al een tijdje duidelijk, hij was dik verdiend. Bas heeft al aangekondigd dat hij nu hard zijn best gaat doen om zo snel mogelijk 3e dan te worden.

Syndicate content