club

warning: Creating default object from empty value in /var/www/goclubdelft.nl/htdocs/sites/all/modules/i18n/i18ntaxonomy/i18ntaxonomy.pages.inc on line 34.

Clubavonden rond Kerst en Oud & Nieuw

De clubavonden van donderdag 24 december (kerstavond) en 31 december (oudjaarsavond) komen te vervallen. De laatste clubavond van 2009 zal dus donderdag 17 december zijn, de eerste clubavond van 2010 zal donderdag 7 januari zijn.

Op de clubavond van 7 januari zal er bovendien een nieuwjaars borrel gehouden worden. Iedereen is vanaf 8 uur van hart welkom voor een hapje en een drankje!

Clubavond verhuist naar donderdag

Sinds enkele jaren is het zo geweest dat de clubavonden van de go club Seki te Den Haag en de Go Club Delft op dezelfde avond vielen. Hierdoor is het tot op heden niet mogelijk geweest voor clubleden om op beide clubs te verschijnen. Na rondvraag bleek er voldoende animo uit beide clubs om op beide clubs te komen wanneer de clubavonden op verschillende dagen vielen. Daarnaast bleek er in onze club belangstelling om de clubavond te verplaatsen naar de donderdag.... Lees verder >>

Syndicate content