Clubavond verhuist naar donderdag

Sinds enkele jaren is het zo geweest dat de clubavonden van de go club Seki te Den Haag en de Go Club Delft op dezelfde avond vielen. Hierdoor is het tot op heden niet mogelijk geweest voor clubleden om op beide clubs te verschijnen. Na rondvraag bleek er voldoende animo uit beide clubs om op beide clubs te komen wanneer de clubavonden op verschillende dagen vielen. Daarnaast bleek er in onze club belangstelling om de clubavond te verplaatsen naar de donderdag.

Om de bovenstaande redenen verhuist onze clubavond per donderdag 8 januari naar de donderdag. We hopen dat dit voor de meeste van onze clubleden een gunstigere datum is en dat meer mensen onze clubavonden bezoeken. Graag bieden we onze excuses aan voor de mensen die niet op donderdag kunnen. Als alternatief kunt u wellicht terecht op de Go Club Seki te Den Haag. De locatie van deze club is in De Sierkan, Van de Wateringelaan 118, Den Haag. Ze spelen van 19.45 tot 23.45 op woensdagavonden.

Café De Klomp heeft aangegeven ons ook op donderdag te willen accomoderen zonder kosten. Hiervoor onze dank. De enige voorwaarde die gesteld is, is dat we rond half 11 de grote tafel vrijmaken voor een groep vaste klanten die komt eten. Graag wil ik u vragen ons hierbij te helpen. Bedankt voor uw medewerking.

Bas Vet