Den Haag 4 eerste in de 4e klasse van de NGC

In de vierde (en laagste) klasse van de Nederlandse Go Competitie (NGC) is team Den Haag 4 als winnaar uit de bus gekomen.
Waarom dit bericht op de Delftse Go site? Omdat spelers van de Go Club Delft samen met Seki Den Haag de teams van Den Haag bemensen.
In de 4e klasse speelt ondergetekende mee op bord twee.

We weten nog niet wat we hebben gewonnen, maar mogelijk promoveren we nu een klasse hoger, mits er komend jaar genoeg (nieuwe) teams zijn om alle klassen vol te maken.

Het team bestond uit:
Bord 1: Martijn Feleus (1483)
Bord 2: Bart Vergouwe (1216)
Bord 3: Frits Luteijn (1205)
Reserve: Lennard Moll (1144)

De NGC is een competitie waar teams van clubs tegen elkaar uitkomen. Er wordt gespeeld in klassen, de teams bestaan uit 3 personen. De wedstrijden zijn 60 minuten met byo-yomi, zonder voorgift. De winnaar van de hoofdklasse is de winnaar van de competitie en daarmee kampioen. In alle klassen bestaat de mogelijkheid om te degraderen of te promoveren. Alle wedstrijden tellen mee voor de classificatie en de Europese ratinglijst.

Mocht je interesse hebben om mee te doen in een team voor het komende seizoen, geef je op! Stuur een mail naar goclubdelft apestaartje hotmail punt com, of naar Eric van der Marel (ericvandermarel apestaartje casema punt nl).