Introductie cursussen, Go workshops en initiaties

De go club Delft bestaat uit enthousiaste go spelers. Veel van deze leden zijn zo enthousiast over de elegantie van het spel dat ze hun ervaringen en kennis graag met anderen delen. Deze mensen hebben veel ervaring met het geven van go lessen, ook via online go servers. Sommigen hebben ook een didactische achtergrond en opleiding.

Go initiaties


Go initiaties vinden het hele jaar doorlopend plaats. Iedereen die het spel wil leren of wil komen kijken is van harte welkom op onze vaste spel avond. Op de clubavond zijn er altijd voldoende mensen aanwezig die u graag het spel willen leren. Dit soort initiaties zijn gratis en geheel vrijblijvend.

Go workshop


Heeft u een team-uitje of een ander soortig evenement, bijvoorbeeld rondom oosterse cultuur, dan kunnen wij een go-workshop organiseren. In zo’n workshop van 1, 2 of 3 uur worden de spelregels geleerd en kunt u met uw deelnemers partijtjes spelen en eventueel een klein toernooitje.

School-Go


De Go Club Delft organiseert ook school-go, eventueel in samenwerking met Go Club Seki (Den Haag) . Go is een spel waarbij concentratie, inzicht en denkvermogen wordt gestimuleerd. Daarom leent het zich uitstekend als een activiteit die op scholen kan worden gehouden. Dit zou kunnen als onderdeel van het reguliere programma. Bijvoorbeeld, een uurtje op een vrijdag middag. Of het kan worden georganiseerd als een na-schoolse activiteit.