Den Haag 2 op koers voor promotie; Den Haag 1 in degradatiegevaar

Den Haag 2 heeft ook in de tweede en derde ronde gewonnen, en staat in de tussenstand ongeslagen aan kop. Enige concurrent is nog Eindhoven 1, dat ook nog ongeslagen is, maar met een wedstrijd minder gespeeld. Op 24 april zal de beslissing vallen in de onderlinge wedstrijd.

Den Haag 1 scoort dit jaar beduidend minder dan vorig jaar, toen het kampioenschap werd binnengehaald. Na het verlies in de eerste ronde tegen Utrecht 1 werd ook in de tweede en derde ronde verloren, van Utrecht 2 en Arnhem 1 respectievelijk. In beide wedstrijden wist Herman nog wel een bordpunt uit het vuur te slepen, waardoor er nog wel uitzicht is op handhaving in de hoogste klasse als een van de laatste twee wedstrijden gewonnen wordt.

Den Haag 3 verloor de onderlinge wedstrijd tegen Den Haag 2, maar won tegen Utrecht 3 en stelde daarmee handhaving zeker. Ze mogen op 24 april nog tegen Eindhoven 1, en zouden daar met een stunt van 3-0 nog kunnen bijdragen aan de promotie van Den Haag 2.

Den Haag 4 is dit jaar duidelijk niet in goede doen. Alle wedstrijden werden verloren, en het team zal tegen Eindhoven 2 alles op alles moeten zetten om degradatie te ontlopen.

Den Haag 5 is door de 3-0 overwinning op Gouda zeker van handhaving, hoewel de andere twee wedstrijden verloren werden. Den Haag 6 heeft nog een klein kansje op promotie, als er 3-0 gewonnen wordt van Utrecht 5.

Den Haag 7 en Den Haag 8 zijn al zeker van plaats twee en drie in de vijfde klasse. De onderlinge wedstrijd moet bepalen welk team op welke plaats beland.