Verslag toernooi 2013

GoToernooi2013_R1
GoToernooi2013_H2
GoToernooi2013_H1

Locatie
Voor het eerst sinds jaren op een nieuwe locatie, het DUWO Denksportcentrum. Van wat ik bij de deelnemers kon peilen is deze locatie prima bevallen. We hopen dan ook dat we iedereen volgend jaar weer kunnen begroeten op deze locatie (en er is nog genoeg ruimte voor meer deelnemers).

Met 41 deelnemers (niet allemaal op dezelfde dag) en een aardige verdeling over de sterktes (van 5 dan tot 17 kyu) hadden we een leuk gevuld toernooi.

Resultaten
De topgroep was behoorlijk aan elkaar gewaagd, waarbij het alleen de uiteindelijke winnaar Filip Vanderstappen lukte om de perfecte 5 uit 5 te halen. Daaronder eindigden maar liefst 6 spelers op een gedeelde tweede plek met 3 uit 5.

Ook bij de kyu spelers waren er goede resultaten: Ismael Daribo haalde een 5 uit 5 score en Vincent van der Goes, Octavian Partenie en Reijer van der Zande 4 uit 5.
De volledige uitslag is hier na te lezen.

Met zoveel winnaars was het even puzzelen voor de wedstrijdorganisatie (Vincent de boer, Herman Hiddema en ondergetekende) om iedereen een mooie geldprijs te geven. Gelukkig hadden we voor het eerst dit jaar ook een sponsor: Rocking Soccer

Tenslotte was er nog de lootprijs. Laurens Spijker kon er dit jaar niet bij zijn, hij zit voor zijn werk in Shanghai, maar had wel een leuke go reisset opgestuurd om te verloten. En we winnaar was... Herman Hiddema.

Bar
De bar werd verzorgd door Joop Kwak en Tiety Kooistra. Zij maakten weer de lekkere broodjes, schonken de koffie en thee, en dit alles tegen (volgens sommigen) vooroorlogse prijzen.

Hopelijk tot volgend jaar!